Yukarı
Çık

TAHIL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLDUĞUNDAN
ÖZELLİKLE DEPOLAMA SÜRECİ BAŞLADIĞINDA
SICAKLIK DEĞERLERİNİ SÜREKLİ OLARAK TAKİP EDİLMELİDİR

SICAKLIK DEĞERLERİ KONTROL EDİLMEZ İSE
TAHIL O KADAR KIZIŞABİLİR Kİ
KENDİ KENDİNE TUTUŞABİLİR

YÜKSELEN SICAKLIKLARI
TAHIL SOĞUTMA MAKİNELERİ SAYESİNDE
DIŞ HAVA ŞARTLARINA BAĞIMLI KALMADAN DÜŞÜREBİLİRSİNİZ

ÜFLEYECEĞİ HAVANIN SOĞUKLUK VE NEM DERECELERİNİ
KONTROL EDEBİLECEĞİNİZ "TAHIL KLİMALARI" SAYESİNDE
BİNLERCE TON TAHILI KURTARABİLİR

Ürünler

Neden tahıl sıcaklığını ölçmeliyiz?

Tahıl bir gıda ürünü olduğundan her daim zararlıların tehdidi altındadır. Özellikle de tahıl veya hava nemli ise küf, mantar, böceklenme, bitlenme veya çimlenme gibi ortamlar hızla oluşabilir. Bu durum tahılın hastalanması demek aynı zamanda ateşinin yükselmesi demektir. Eğer sıcaklığını izlemiyor ve bunun için önlem almıyorsanız değerler o kadar yükselebilir ki ürününüz tutuşabilir ve tüm deponuzda ki tahılı kaybedebilirsiniz.

7/24 Müşteri Destek Hattı

0553 310 33 32

7/24 Müşteri Bilgi Hattı

info@fmsglobal.com.tr